Advertisement

Ayancık Sel : Jb43rgci9irjfm : 4 mins · sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu!

Ayancık Sel : Jb43rgci9irjfm : 4 mins · sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu!. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sinop'taki selde ayancık çayı taştı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Kosgeb 3 yıl geri ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi, vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Sinop'taki selde ayancık çayı taştı. Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış.

Ch1jzjmrlty9xm
Ch1jzjmrlty9xm from www.normhaber.com
Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış, ayancık ilçesini vurdu. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Acil yardım bekliyoruz! ayanc ıkk district of sinop was hit by flood! Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Ordu'da, meteoroloji ve afad'dan yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından 19 ilçede yağışlara karşı dikkatli olunmasına karşı cami hoparlörlerinden anons yapıldı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Kuvvetli yağışın etkisi, sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Ayancık köylerinde sel evleri yıktı, mahsur kalan çok sayıda kişi helikopterle tahliye ediliyor. 4 mins · sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu! Anasayfa / gündem / son dakika: Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler mahsur kaldı. 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m). Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı.

Ayancık'ta gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesine ve taşmasına yol açtı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Acil yardım bekliyoruz! yurttaş tv is live now. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı.

6ucqqetzzjjtam
6ucqqetzzjjtam from i.trhaberler.com
Ayancık'ta gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesine ve taşmasına yol açtı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Kosgeb 75 bin lira kredi başvurusu ne zaman? Ayancık köylerinde sel evleri yıktı, mahsur kalan çok sayıda kişi helikopterle tahliye ediliyor. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Ayancik'ta sel felaketi̇ sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle bulundukları yerlerde mahsur kalan vatandaşlar, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Sel nedeniyle 10 balıkçı teknesi denize sürüklenirken, 3 büyükbaş hayvan telef oldu, bazı mesire alanları da sular altında kaldı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı. Sinop'un ayancık ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler mahsur kaldı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle

Qx2vwwnn Wuhjm
Qx2vwwnn Wuhjm from i.sozcu.com.tr
Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Kosgeb 75 bin lira kredi başvurusu ne zaman? Ayancık köylerinde sel evleri yıktı, mahsur kalan çok sayıda kişi helikopterle tahliye ediliyor. Sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu! Ayancik'ta sel felaketi̇ sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle

Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Anasayfa / gündem / son dakika: Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Sinop'taki selde ayancık çayı taştı. Sinop'un ayancık ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler mahsur kaldı. Kuvvetli yağışın etkisi, sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancik'ta sel felaketi̇ sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Kosgeb 75 bin lira kredi başvurusu ne zaman? Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış, ayancık ilçesini vurdu.

Posting Komentar

0 Komentar